1395-01-26 16:59
3962
0
30407

"نان پیاز کوهی"، نانی خوشمزه و مفید مخصوص فصل بهار در گلستان + طرز تهیه

نان پیاز کوهی یک غذای محلی استان گلستان که بسیار لذیذ و سرشار از کلسیم و ویتامین است و مردم شهرستان های مراوه تپه و کلاله در این استان علاقه ی وافری به پخت این نان مفید دارند.

به گزارش گلستان ما به نقل از اترک ، نان پیاز کوهی یک غذای محلی استان گلستان است و مردم شهرستان های مراوه تپه و کلاله در این استان علاقه ی وافری به پخت این نان مفید دارند.

ما در این قسمت سعی داریم تا این نان بسیار مفید را که مختص فصل بهار است، را به شما عزیزان آموزش دهیم.

0 251008

مواد لازم :

پیاز کوهی

خمیر پیراشکی یا خمیر آماده از نانوایی

روغن

نمک  به مقدار لازم

ادویه (فلفل سیاه ، زردچوبه ) به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیازهای کوهی را شسته و خرد می نماییم و در روغن کمی تفت می دهیم. این سبزی را هم می شود کمی تفت داد و سپس لای خمیر گذاشت و هم می شود که به شکل خام لای خمیر گذاشت .

 سپس نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه را به مواد می افزاییم . حالا مقداری از مواد را برداشته و روی خمیر قرار می دهیم .

دو طرف خمیر را روی هم می آوریم و می چسبانیم . سپس آنها را روی سینی تنور گذاشته و منتظر می شویم تا نان ها آماده شوند .

* می شود به این سبزی گوشت چرخ کرده اضافه کنیم تا لذیذ تر شود .

p1

نان های ما آماده است . بفرمایید نوش جان

انتهای پیام/ مرادیانی

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.